Locul ales pentru uriașul grătar organizat în aer liber ca parte a unei noi etape eliminatorii a show-ului a fost localitatea ilfoveană Mogoșoaia. Acolo, la marginea Capitalei, 117 pretendenți la cuțitele oferite cu zgârcenie drept calificative de cei trei jurați deosebit de exigenți, s-au întrecut în a prepara, după rețete personale, tot felul de bucate fripte pe jarul grătarelor aprinse în același timp. Fie că a fost vorba de porc, de pui, de pește sau de cine-știe-ce altă carne folosită pentru a lua fața adversarilor, toți grataragii au fost atenți supervizați în procesul muncii și de Gina Pistol, sexoasa brunetă care s-a ”lipit” de postul de prezentator al emisiunii care va fi transmisă, într-o nouă ediție, de Antena 1.
Gina Pistol nu s-a atins, nici măcar de poftă, de carnea friptă în același timp de cei 117 grataragii
Rolul vedetei de televiziune a fost nu numai acela de a arunca un ochi peste produsul final ieșit din mâinile celor aproape 120 de bucătari mai mult sau mai puțin profesioniști, ci și să îi și ”interogheze” conform scenariului gândit de producători show-ului culinar. Cel mai mare dușman al Ginei nu au fost însă bunătățile fripte pe jarul zecilor de grătare, fripturi de care s-a ținut cu tărie la distanță pentru a nu ”atenta” la propria siluetă, ci tocurile pantofilor pe care a stat cocoțată ore bune, până ce și ultimul grataragiu și-a desăvârșit opera gastronomică.
”Chiar dacă obosește și o dor picioarele, Gina nu se oprește din treabă. Doar în pauzele scurte pe care le mai ia echipa își mai scoate pantofii eleganți cu toc înalt și își masează tălpile amorțite de atâta stat în picioare”, ne-au dezvăluit surse din Antena 1.
EXCLUSIV/ Folclorul contraatacă! ”Mândruța” Daniela Ploia, fără brâu și fără ie!