Ioana Ginghină a recunoscut în repetate rânduri că-i place să gătească, așa că ar fi fost firesc ca acum, de Paște, să fie… în bucătărie!

Ei bine, nu-i așa. Va face foarte puțină mâncare, cât să dea un ușor aer pascal casei, apoi va atârna șorțul în cui și-o va lua din loc.

“Sigur nu ne va lipsi sufleul de legume, pentru că Ruxi, fata mea, nu mănâncă friptură, eu nu mă omor cu carnea, iar cu sarmalele nici atât. Mielul nu-mi place. Alex nu are însă nicio dietă. Ouă voi vopsi doar să mă joc cu Ruxi, voi vopsi doar zece. Nici ai mei nu vopseau prea multe”, ne-a mărturisit ea.

Actrița petrece sărbătorile în provincie. Întâi va merge, cu fiica și cu soțul, actorul Alexandru Papadopol, la socri, la Târgoviște, apoi la părinții ei.

A ținut tot postul

Acolo se va răsfăța cu preparatele puse pe masă de gospodinele familiei, dar va încerca să se abțină de la cele cu carne. Nu știe dacă va reuși, pentru că de fiecare dată când încearcă să renunțe la carne apare ceva care-o întoarce din drum:

“Încă lucrez pe partea asta. Încă îmi este greu, pentru că vara vin prietenii la noi, facem grătar și nu mă pot abține. Poate acum ar fi momentul, vedem. Am ținut tot postul, cu praz cu măsline, salate cu pătrunjel de la noi din grădină. În ultima săptămâna, am dat iama în ciorba de lobodă. Spanacul nu-mi place fără lapte, așa că l-am mâncat doar în salate”, a adăugat Ioana.

 
 

Urmărește-ne pe Google News