Prezentă la evenimentul de lansare a unui nou magazin cu produse naturiste, vedeta, mamă a patru copii, a împărtăşit celor prezenţi o parte din experienţele ei culinare.
„Mănânc două batoane cu fibre pe zi. Le ţin în maşină şi, în momentul în care am poftă de dulce – că organismul îţi cere, din cauza oboselii şi a faptului că nu prea mai apuc să dorm în 24 de ore – trebuie să îmi iau energie de undeva”, a mărturisit Nicoleta pentru libertatea.ro.
Făcând o analogie cu stilurile vestimentare, am putea spune despre conţinutul frigiderului Nicoletei Luciu că este „minimalist”.
„Nu prea se găsesc foarte multe lucruri în frigiderul meu, pentru că este arhiplin, dar, de fapt, e gol. Dacă vreţi ceva, găsiţi fasole fiartă pe care o adaug în salate, foarte multe salate, legume, fructe şi iaurturi„, spune vedeta, care nu îşi face probleme că alimentaţia celor patru copii – Zsolt Jr., în vârstă de patru ani şi zece luni, şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin, care au un an şi opt luni.
10 legume la o ciorbă
„Toată lumea mănâncă aşa ceva”, mai spune ea, susţinând că legumele şi carnea de viţel, curcan şi miel sunt cheia sănătăţii micuţilor.
„Din punct de vedere al sănătăţii arată foarte bine, s-au dezvoltat foarte frumos, sunt foarte dezgheţaţi la creier”, se mândreşte Nicoleta.
„Am recurs la acest tip de alimentaţie de când am rămas prima dată însărcinată. Am renunţat la adaosuri la ciorbe, iar singurele produse pe care le folosim sunt carnea de viţel sau de curcan, miel şi foarte multe legume. Tot ce există legumă pe piaţă folosim. Punem cel puţin 10 legume la o ciorbă”, ne-a declarat Nicoleta.
CITEŞTE ŞI:
Nicoleta Luciu, LA CUŢITE cu Iuliana Marciuc
EXCLUSIV: NICOLETA LUCIU, DETALII DESPRE NUNTĂ!