Esenţele tari se ţin în sticluţe mici. Acesta pare să fie motto-ul sub auspiciile căruia au început pregătirile pentru cel mai nou show culinar, Junior Chef, primul format din România de acest gen. Peste 1500 de copii, care mai de care mai talentaţi în domeniul gastronomic, au participat la castingul organizat în ţară de echipa Junior Chef, iar în curând telespectatorii îi vor putea cunoaşte pe cei mai pricepuţi dintre aceştia.
Înainte de a ajunge în faţa celor trei juraţi ai emisiunii, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Vizante, prichindeii primesc ultimele sfaturi de la prezentatoarea emisiunii, Roxana Ionescu, care rămâne alături de susţinătorii micuţilor, în culise.
„Junior Chef înseamnă înainte de toate o realizare pentru mine, e prima emisiune pe care o prezint singură şi va ocupa un loc special în inima mea. Ii apreciez foarte mult pe copiii care participă, eu n-am nici curajul să încerc ce fac copiii ăştia aici. Îmi transmit emoţiile lor, dar totodată energia lor frumoasă, emoţiile şi reacţiile lor îmi umplu inima de bucurie. Este totul atât de frumos, încât simt că trăiesc un vis.”
 
 VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 
 

Urmărește-ne pe Google News