„Nu prea am apucat multe Crăciunuri că na.. mergeam la ţară, cu tăiat de porc, cu făcut jumări, cu muncă multă. Dar ce îmi aduc aminte sunt turtele alea de pâine şi  pâinea aia pe care o făceau acolo. Ştiu că puneau roşii pe ea şi o băgau la cuptor, era senzaţional, pâinea mai bună ca toate. (…) Când venea moşul. Când eram mititel aşteptam Moşul. În aşteptam pe Moş Gerilă, nu pe Moş Crăciun, că aşa era vremea aia. Şi acum? Acum aştept să fiu sănătos, dar cel mai mult îmi place Crăciunul pe care îil fac în familie. Îl fac cu mama, că tata nu mai e, Dumnezeu să îl ierte, cu soţia, copiii, fraţii, nepoţii, că suntem mulţi. Este o tradiţie, Crăciunul se face acasă întotdeauna?  Da, întotdeauna Crăciunul acasă”, a spus chef Sorin Bontea la Antena Stars.

Sorin Bontea a povestit  că el şi soţia sa împart treaba astfel încât să pregătească împreună totul. Păi nu lipsesc sarmalele, piftia, salata de boeuf, cârnaţii, jumările şi ceapa roşie. Eu ştiu că un bucătar nu mai găteşte şi acasă, se păstrează regula şi în familie la dumneavoastră?  Eu fac maioneza pentru salată, fac compoziţia pentru sarmale, dar le împachetează soţia mea.. Pe 24 când facem bradul, în casă trebuie să miroasă a sarmale şi a cozonaci”, a mai spus Sorin Bontea.

Citește și

Ion Iliescu neagă declarațiile făcute pentru Le Figaro: „Nu cred că avem în faţă un fake news, ci un act de război mediatic”

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News