Soarta a făcut ca în familia Monroe să vină pe lume nu un băieţel, ci o fetiţă, dar asta nu l-a împiedicat pe american să îşi ţină promisiunea. Mai mult de atât, Eliade a devenit şi naşul micuţei.

Chiar dacă nu l-a cunoscut pe părintele ei spiritual – Eliade a murit în 1986 când micuţa avea doar 3 ani şi se afla în Fiji cu părinţii ei -, frumoasa blondă ştie că numele pe care îl poartă este unul celebru.

După ce a terminat liceul, Mircea Monroe a urmat o şcoală de actorie, iar norocul i-a surâs atunci când un producător, sedus de frumuseţea ei, i-a spus să se ducă la o audiţie pentru pentru rolul prietenei lui Chloe, din filmul „Cellular”.

Începînd cu acest rol viaţa ei s-a schimbat. Cariera sa de numai 5 ani, cuprinde titluri binecunoscute publicului american precum filmele de groază „Pterodactil”, „Ziua morţilor”, „Casa morţilor”, comedii de genul „Aventurile tipului draguţ şi ale micului său prieten”, dar şi seriale cu mare audienţă la public precum „Scrubs” sau „Drive”. Serialul „Drive” a însemnat un pas important în cariera ei, fiind pentru prima dată când a lucrat pentru studiourile de televiziune Fo9x, potrivit ro.omg.yahoo.com.

Tânăra cu nume românesc s-a lansat puternic şi în showbiz. A pozat pentru mai multe reviste, a avut prezentări de modă plus ofertele pe care le-a avut pentru filme şi seriale au transformat-o într-un adevărat star.

Mircea Eliade (1907 – 1986) a fost istoric al religiilor, scriitor de ficțiune, filozof și profesor român la Universitatea din Chicago. Eliade a fost profesor la Universitatea din Chicago din 1957, titular al catedrei de istoria religiilor Sewell L. Avery din 1962, naturalizat cetățean american în 1966, onorat cu titlul de Distinguished Service Professor.

Autor a 30 de volume științifice, opere literare și eseuri filozofice traduse în 18 limbi și a circa 1200 de articole și recenzii cu o tematică extrem de variată, foarte bine documentate. Opera completă a lui Mircea Eliade ar ocupa peste 80 de volume, fără a lua în calcul jurnalele sale intime și manuscrisele inedite.
Sursă foto: Maxim

 
 

Urmărește-ne pe Google News