Cuprins:
Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 14
Cine este Daniel Dumitrache, finalist la Chefi la cuțite, sezonul 14
Gălăţeanul Daniel Dumitrache, cunoscut drept Tuki, stabilit în Londra, a demonstrat că talentul și determinarea pot duce la performanțe uimitoare. Cu o poveste de viaţă ce pare desprinsă din filmele de acţiune, Tuki a devenit primul finalist al sezonului „Chefi la cuţite”. A impresionat cu trei preparate spectaculoase, obținând cel mai mare punctaj al semifinalei și depășind chiar și „cuțitele de aur”. Reacțiile chefilor au fost neașteptate – „Magistral!” și „Incredibil!” – iar colegii semifinaliști l-au lăudat pentru creativitatea și evoluția sa fantastică. Daniel Dumitrache este, fără îndoială, surpriza acestui sezon.
Cine este Andreea Ignat, finalist la Chefi la cuțite, sezonul 14
Andreea Ignat, concurenta de 35 de ani din Reghin care a primit cuțitul de aur din partea lui Chef Richard Abou Zaki. „Preparatul tău m-a dus cu gândul la desertul meu, Cocco Bello. Emoția ta mă onorează. Iar împreună vom pune toată această emoție în farfuriile din acest concurs”, i-a transmis Chef Richard concurentei care a intrat direct în echipa sa.
„În afară de copiii mei, acest cuțit este cel mai important lucru pentru mine și pentru cariera mea”, a declarat Andreea Ignat.
Cine este Michele Răduță, finalist la Chefi la cuțite, sezonul 14
Michelle Răduță, în vârstă de 27 de ani, este un talentat bucătar originar din București. Pasionat de arta culinară, Michelle s-a prezentat la audiții cu un preparat reinterpretat de ton alla cacciatora, inspirat din bucătăria tradițională italiană. Alegerea acestui fel de mâncare reflectă legătura sa profundă cu Italia, unde a trăit mare parte din viață, și evidențiază abilitatea sa de a combina tradiția cu inovația gastronomică.
Cine sunt jurații Chefi la cuțite, sezonul 14
Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt jurații de la Chefi la cuțite, sezonul 14.
Cine e Richard Abou Zaki, jurat la „Chefi la cuțite”, sezonul 14
Richard Abou Zaki e îndrăgostit de bucătărie încă de când era copil, scrie în comunicatul Antena 1. Gătește de la vârsta de 8 ani, când rămânea singur acasă pentru că mama lui lucra într-o fabrică. S-a născut la Piatra Neamț, dar a plecat în Italia la vârsta de 5 ani.
Și-a început cariera ca chef de partie în celebrul restaurant Le Gavroche, primul restaurant cu 3 stele Michelin din Anglia. După un an și jumătate s-a întors în Italia, la Modena, unde a lucrat ca sous-chef alături de faimosul Chef Massimo Bottura la Osteria Francescana, un restaurant cu trei stele Michelin clasat pe locul 1 pe lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de două ori. În prezent deține 4 restaurante.
Cine e Alexandru Sautner, jurat la „Chefi la cuțite”, sezonul 14
Alexandru Sautner a început aventura în HoReCa în anul 1991, în Germania. În 1998, și-a deschis acolo primul restaurant, în 2003, pe al doilea și în 2005 pe al treilea. În 2013 se întoarce în țară și inaugurează Caelia, un restaurant aflat pe plaja din Mamaia. La începutul lui 2015 a deschis prima gelaterie artizanală din București, Cremeria Emilia, care ulterior a devenit Gioelia, în prezent având 14 locații. În 2020 a lansat un nou proiect, restaurantul Oliveto, un restaurant cu bucătărie mediteraneană, pe care îl administrează, iar uneori intră și în bucătărie.
Cine e Ștefan Popescu, jurat la „Chefi la cuțite”, sezonul 14
Ștefan Popescu și-a descoperit întâmplător dragostea pentru bucătărie, la o vârstă destul de înaintată, însă pasiunea pentru acest domeniul l-a adus rapid în topul celor mai apreciați chefi din România, fiind pentru o perioadă Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din Capitală. Și-a dorit să exploreze și să cunoască mai bine și tot ceea ce înseamnă patiserie, așa că a urmat cursurile 3 stars Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franța – „Exclusive Pastry Program”, sub îndrumarea lui Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009.
Cine e Orlando Zaharia, jurat la „Chefi la cuțite”, sezonul 14
Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, companie ce oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume.
Care este marele premiu Chefi la cuțite, sezonul 14
Antena 1 a pus la bătaie un premiu generos, de 30.000 de euro, pentru cel care va reuși să câștige titlul de cel mai bun bucătar, în emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 14.
Cine sunt câștigătorii Chefi la cuțite din sezoanele precedente
Sezonul | Concurent |
---|---|
1 | Cristi Șerb |
2 | Cristian Voicu |
3 | Gianny Bănuță |
4 | Andrei Cristian Olteanu |
5 | Bogdan Vandici |
6 | Mihai Munteanu |
7 | Alexandru Comerzan |
8 | Ionuț Georgel Belei |
9 | Narcisa Birjaru |
10 | Florica Boboi |
11 | Nina Hariton |
12 | Janni Alexandridis |
13 | Mihai Dragomir |