Florin Grozea ne-a povestit despre adunarea de Paște din familia sa, dintr-un an în care a trebuit să guste din atâtea bunătăți, iar mama, bunica și mătușa lui s-au întrecut în a pregăti bucate de Paște încât mâncarea le-a ajuns două săptămâni, nu doar în cele trei zile de sărbătoare.
”Sunt două momente pe an când adunăm familia la Braşov şi punem masa cea mare. Dar într-un an s-a nimerit ca adunarea de Paşte să fie extinsă şi la bunici şi mătuşi, aşa că masa de după Înviere a devenit o adevărată „cursă a înarmării” – o competiţie între gospodinele familiei: mama cu celebrul ei drob de miel, mătuşa cu fripturile, bunica cu nişte cozonaci uriaşi! Am mâncat din tot ce s-a adunat în seara aceea de Paşte vreo două săptămâni, noi şi vecinii noştri şi toţi prietenii şi prietenii prietenilor lor… Ceea ce vă dorim şi dumneavoastră, dragi boieri!”, ne-a povestit și urat Florin Grozea de la HI-Q.