Vedeta şi-a etalat silueta, zilele trecute, la avanpremiera filmului “James Bond: Spectre”, fiind extrem de mândră de felul cum arată. “Am ajuns la 53-54 kg şi muncesc în fiecare zi la sală, câte două ore. Cred că o să mă opresc cu slăbitul, o să continui cu sportul, pentru că deja este un mod de viaţă pentru mine”, a declarat, pentru Libertatea, Giulia Nahmany. A scăpat de peste 20 de kilograme de când a adoptat un nou stil de viaţă, din care a exclus anumite alimente. “Nu mănânc carne, sunt vegană de mai mult de 6 luni, am luat- o treptat până mi-am dat seama că tot ce înseamnă produse pe bază de lactate, ouăle şi carnea nu îmi fac bine. Mă balonam, digestia nu era cum trebuie, mi-am dat seama că şi ceva nu e în regulă şi atunci am testat. Pentru mine asta funcţionează. Acum nu spun că niciodată în viaţa mea nu o să mănânc un hamburger, dacă mi-e poftă, o să mănânc”, ne-a dezvăluit ea.
Salate fără pic de ulei
Din meniul Giuliei Nahmany nu lipsesc fructele, legumele, quinoa, lintea, seminţele. “Mănânc şi dulce: ciocolată bio, fără gluten, vegană, neagră, foarte bună. M-am obişnuit! Până şi salata o consum fără ulei, ăsta e secretul pe care nimeni nu îl ştia. De ce lumea nu slăbeşte? Toată lumea mănâncă salate şi piept de pui, dar uită că pune piept de pui la grătar cu ulei sau salată cu puţin ulei de măsline. Uleiul de măsline ne îngraşă”, a adăugat ea. l