„Eu nu fac e durul pentru că e un rol în emisiune. În show sunt chiar mai reţinut decât în realitate”, spune, pentru Libertatea, Joseph Hadad, unul dintre cei trei juraţi de la Top Chef. De altfel, explică el, nu s-a întâmplat doar o dată să aplice corecţii fizice în propriul restaurant când bucătarii pe care îi coordonează au greşit grav la un preparat.
„Ţin mine că, în urmă cu câţiva ani, un angajat de-al meu a fiert prea mult pastele pentru un client care ceruse spaghete bolognese. A venit cu ele la mine, pe o farfurie, ca să îi dau ok să le duc la masă şi când am văzut ce a făcut acolo m-am enervat foarte tare, eu fiind un tip mai impulsiv. Ca să îl învăţ mine, bucătarului i-am pus farfuria cu paste în cap chiar dacă erau fierbinţi, l-am luat de guler şi l-am dat şi afară. Eu nu glumesc niciodată când vine vorba de mâncare şi de meserie”, ne-a spus celebrul Chef cu origini marocane care mărturiseşte totodată că mâncarea lui favorită este cea „ca la mama acasă, cu specific marocan, uşor picantă”.