”Culori în farfurie” este tema primei probe, iar cel care alege culorile și le repartizează pe celelalte echipelor concurente este chef Florin Dumitrescu, pentru că în Ajun el a câștigat confruntarea pe echipe. ”Culori în farfurie poate pune oricine, dar trebuie să aibă și gust”, este de părere chef Sorin Bontea.

În seara de Crăciun, invitați să deguste și să jurizeze farfuriile celor trei echipe sunt Horia Brenciu și orchestra sa. Chef Florin Dumitrescu este convins că are un avantaj, pentru că le știe gusturile: ”Sunt niște oameni foarte interesanți, foarte frumoși. Dar eu îi știu și culinar! Se așteaptă la mâncare normală, pe care să o poată recunoaște.”

Ca niște adevărați gurmanzi, Horia Brenciu și colegii săi știu să aprecieze preparatele colorate care le sunt puse în față:  ”De-aia am ținut eu cură de slăbire, știam că vin la ”Chefi la cuțite”. Haideți să mai lăsăm ceva în farfurie, iubiții mei colegi, suntem oameni civilizați”, glumește Horia Brenciu.

Citește și

Cele mai frumoase tradiţii şi obiceiuri de Crăciun. Oltenii vrăjesc focul în Ajunul Crăciunului ca să aibă un an mai bogat

 
 

Urmărește-ne pe Google News