La sfârşitul săptămânii trecute, Horia a coordonat primul workshop DAAS „SănătosGustos”, la Colegiul Mihai Viteazul din Ploieşti, unde a preparat un fel principal împreună cu elevii prezenţi la acţiune.
Aceştia au învăţat de la maestru să ţină cont de câteva lucruri esenţiale în bucătărie, precum igiena personală, a ustensilelor şi a echipamentelor de gătit, utilizarea ingredientelor proaspete şi sănătoase, şi folosirea tehnicilor simple de gătit.
„Am avut parte de o experienţă care m-a încântat, şi anume am gătit împreună cu un grup de adoleşcenţi în cadrul unei acţiuni de promovare a alimentaţiei sănătoase.
Două lucruri îmi plac enorm în viaţă: să gătesc şi să interacţionez cu copiii. I-am vazut pe aceşti copii bucurându-se de actul gătitului şi înţelegând importanţa consumului de alimente sănătoase, ceea ce m-a încântat”, a spus maestrul Vîrlan.
 

Urmărește-ne pe Google News