Dacă până în momentul în care s-a măritat fosta vedetă habar nu avea să gătească, acum îşi face de lucru în fiecare zi în bucătărie, pregătind tot felul de bunătăţi atât pentru fiul ei, Noah, cât şi pentru soţul ei, avocatul Dragoş Apostolescu.
„Lui Noah îi pregătesc supă pasată cu pui organic şi legume organice, brânză de vaci cu tot felul de fructe, uneori îi fac şi legume la cuptor ca să simtă gustul de copt, îi pun morcovi, dovlecei, cartofi. Pe soţul meu încerc să-l surprind, îi fac nişte supe foarte bune cu tot felul de păsări gigant de la ţară, pe care ni le trimit rudele noastre. Îi pregătesc tot felul de fripturi la cuptor, plăcintă cu carne. La final, sunt încununată de laude. Ori am un soţ politicos, ori sunt o soţie foarte pricepută!”, a mărturisit Nadine pentru protvmagazin.ro.
Şi, pe lângă laudele soţului, ea s-a ales şi cu aprecieri din partea prietenilor, recunoscându-i-se talentul în bucătărie, după ce le-a servit o reţetă din Costa Rica, banană cu branză şi smântână la cuptor.