Faima câştigată în urma concursului de gătit i-a adus lui Nicuşor o slujbă ideală, aşa cum mărturiseşte chiar el. Imediat ce a fost angajat la localul din Rădăuţi, fostul oier a preluat frâiele bucătăriei şi a schimbat meniul.
Scopul lui declarat: să facă mâncare nu numai pentru cei cu buzunare largi, ci şi pentru clienţii cu venituri mai modeste. “MasterChef m-a ajutat foarte mult, pentru că am învăţat reţete de la colegi. Aici, la restaurant, mi-am pus mintea la contribuţie şi am reuşit să fac un meniu personalizat”, ne-a mărturisit Nicuşor Coroamă.
Cât despre stână, locul de unde a plecat în aventura vieţii lui, tânărul bucătar nici nu mai vrea să audă. A lăsat mioarele în grija tatălui său şi el îşi urmează visul. “Mi-a plăcut să mă ocup de oi, dar nu mai este locul meu acolo. Vreau să învăţ cât mai multe reţete şi să inventez altele. Pasiunea mea este gătitul”, ne-a mai spus fostul ciobănaş.
Patronul restaurantului din Rădăuţi, Florin Iacoban, recunoaşte că l-a angajat pe Nicuşor tocmai pentru că este faimos. Imediat după ce s-a terminat show-ul de la PRO TV, l-a căutat şi l-a convins să i se alăture, ca să crească popularitatea localului. “Renumele ţi-l câştigi şi îl păstrezi cu un bucătar celebru. Aşa atragi clienţi”, ne-a declarat el.

În acest restaurant găteşte fostul oier

Urmărește-ne pe Google News