Dincolo de activitatea ei în televiziune, la postul Pro TV, unde are emisiunea „Doctor de bine”, Mihaela Bilic e foarte activă pe conturile ei de pe rețelele de socializare. Pe Facebook, medicul nutriționist postează aproape zilnic sfaturi despre fructele și legumele de sezon, diverse rețete și îndrumări.
De data aceasta, ea nu a mai vorbit despre nutriție, ci a făcut turul cabanei din pădure pe care și-o construiește pe Valea Prahovei. Mihaela Bilic a dezvăluit că acolo avea un teren, pe care a decis acum să ridice o casă mică și care nu e racordată la utilități, nu va avea curent, apă sau gaze.
Cum arată cabana din lemn a Mihaelei Bilic
Construită în întregime din lemn, cabana începe să prindă contur, e simplă, dar plină de însemnătate pentru ea. Ușa și ferestrele aparțin vechii case bătrânești în care ea a copilărit, alături de bunicii săi. Până de Paște spune că se va muta acolo.
„Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?! Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!
Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș, și o pisică. E prea frumos”, a spus Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook, unde a publicat un mic filmuleț cu cabana aflată în construcție.
La clipul video cu turul cabanei, medicul nutriționist a însoțit filmarea de mesajul: „Asta e cabana mea de la pădure. Până de Paște mă mut!!”. Momentan, Mihaela Bilic nu a arătat imagini și din interiorul cabanei, probabil nu a amenajat încă.
Cum e dieta nutriționistei Mihaela Bilic. La ce nu poate renunța
Mihaela Bilic este una dintre cele mai apreciate nutriționiste și autoarea cărții „Foamea sufletului”. Ea a recunoscut pentru prima dată că are perioade în care mănâncă emoțional. Pâinea este una din marile ei bucurii.
Nutriționista e înnebunită după brânzeturi, unt și salamul de Sibiu. „Mâncatul emoțional la mine însemna, culmea, sandviciuri, probabil din copilărie era o chestiune de răsfăț, pâine cu unt și cu salam de Sibiu sau pâine cu unt și cu cașcaval ori pâine cu unt și cu sare. Pentru mine, pâinea, în general, îmi bucură sufletul. Când îmi fac două sandviciuri, știind clar că nu îmi este foame, e această bucurie de a mânca un lucru care îmi place și îmi face bine. Am încetat să mă mai învinovățesc pentru mâncatul emoțional. Dacă noi mâncăm emoțional și ne simțim vinovați, ne otrăvim și ne blocăm posibilitatea de a fi fericiți, bucuroși și echilibrați”, a spus Mihaela Bilic pentru Fanatik.
„Eu mănânc foarte puțin și tot ce-mi place. Mănânc făinoase, îmi plac mult. Mănânc pâine, mănânc carne, sunt foarte carnivoră, mai rar pește. Nici eu nu reușesc, știu că e de două ori pe săptămână recomandat, dar nu reușesc. Și, în rest, ciorbe, pentru că țin stomacul plin și nu îngrașă. Dacă ar fi să aleg, aș mânca pâine cu brânză toată viața și nu m-aș plictisi”, a completat Mihaela Bilic.