Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins casa Andreei Esca. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a împodobit anul acesta bradul de Crăciun alături de soțul său, Alexandre Eram, și cei doi copii, Alexia și Aris. Împreună, au creat un moment cu adevărat special, plin de bucurie și voie bună.
În acest an, Andreea Esca a optat pentru un brad natural, pe care l-a decorat cu mult stil, urmând tendințele de sezon. În locul clasicelor globuri, vedeta a ales fundițe elegante și decorațiuni în formă de acadele, toate în tonuri de roșu. Sufrageria familiei a fost transformată într-un adevărat tărâm de poveste, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor: spectaculos și plin de farmec.
Pentru Andreea Esca, sărbătorile de iarnă sunt despre familie, iar împodobirea bradului a fost o activitate care i-a unit și mai mult. Alexia Eram, fiica vedetei, a împărtășit imagini din seara festivă pe Instagram, arătând urmăritorilor cum arată bradul și decorațiunile mamei sale. Fanii au fost impresionați de frumusețea decorațiunilor și de armonia din familiei Andreei Esca.
Postarea Alexiei a strâns rapid mii de aprecieri și comentarii. „Aveți o familie minunată!”, „Bradul este superb! Sărbători fericite!” sau „Foarte frumoși toți, dar mama Andreea Esca este sufletul familiei și emană energia unei tinere de 20 de ani” sunt doar câteva dintre mesajele primite de familia prezentatoarei din partea fanilor.
Pentru Andreea Esca și familia sa, Crăciunul este mai mult decât o sărbătoare – este un prilej de a fi împreună, de a crea amintiri și de a împărtăși momente de bucurie. Împodobirea bradului a fost doar începutul, iar atmosfera caldă din casa vedetei anunță sărbători de neuitat.
Preparatul cu care Andreea Esca i-a cucerit pe fani
Andreea Esca, în vârstă de 51 ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu unul dintre preparatele sale preferate. Prezentatoarea știrilor Pro TV a explicat pas cu pas rețeta, care este una foarte simplă, cu ingrediente la îndemâna oricui.
Chiar dacă a recunoscut că nu a gătit până la 44 de ani, vedeta Pro TV vine cu o surpriză pentru cei care o urmăresc și în mediul online. Andreea Esca a făcut o postare pe contul său de Instagram, în care le-a arătat admiratorilor cum a pregătit celor dragi o tartă cu roșii.
Rețeta Andreei Esca nu este deloc dificilă și nu ai nevoie nici de ingrediente sofisticate. După cum spune vedeta, ai nevoie de câteva roșii, pe care le vei tăia felii, aluat de pâine, pentru tartă, muștar, ulei de măsline, busuioc, brânză Emmental, sare și piper.
„Tarta cu roșii 🍅 Am făcut și mi-a plăcut:) Foarte simplă și bună! Rețeta pentru o tartă: 4 roșii mari, aluat de tartă (foietaj), 150 g Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! P.S. Desigur și forma de tarte. Cum faceți exact, vedeți în filmulețele de mai sus! Poftă bună❤️”, a spus Andreea Esca.
Se întinde aluatul într-o tigaie de copt, iar pe mijloc se fac niște găuri cu o furculiță. Următorul pas presupune întinderea muștarului și apoi așezarea feliilor de Emmental.
Peste brânză se pun și feliile de roșii, peste care se pune sare, piper, ulei de măsline și busuioc. Tarta se pune la cuptorul preîncălzit la 200 de grade.