Deși e maramureșeancă sadea, noul proiect la care muncește Cornelia Rednic nu are legătură cu arta populară ori cu particularitățile zonei din care se trage interpreta. Pe vlogul pe care arată cât de pricepută e în ale bucătăriei, Cornelia nu face balmoș, nici sarmale ori cozonaci, ci parfeuri și cheesecake-uri și tot felul de deserturi cu spumă de fructe ori ciocolată. Și în grupul său de prieteni, artista suprinde mereu cu dulciuri și păjituri inventate de ea.
Deși soțul său e un bucătar mai experimentat – până să ajungă șef al artiștilor din Ministerul de Interne, Lupu Rednic a lucrat în bucătăria unui restaurant din Sighetu Marmației -, Cornelia speră să aibă succes cu vlogul culinar și să-l transforme într-o afacere de succes.
CITESTE SI:
Tatăl Andrei, absolvent de Drept la 62 de ani! Va avea aceeași profesie ca ginerele și cuscrul lui