Idei pentru mic dejun:

– salată de fructe, portocală, banană, măr, stafide, semințe de in și migdale;
– lapte vegetal, banană, vanilie, scorțișoară, miere cu sau fără cacao;
– germeni de grâu, hrișcă, miere lapte vegetal;
– tărâțe de psyllium, stafide, fructe goji hidratate, miere dacă mai e nevoie, vanile scorțișoară, apa și totul la blander ( griș cu lapte);
– caju înmuiat în apă o oră, apă, zeamă de la o lămâie, stafide, unt de cocos topit, vanilie , totul la blender (ciocolată albă) ;

Idei pentru prânz și cină: 

-supă cremă de roșii, linte sau broccoli;
– ciorbă de legume;
– paste cu sos de roșii;
– sote de morcovi;
–  salată de varză cu morcov ras și maioneză din avocado ulei de măsline, zeamă de la o lămâie, totul mixat;
– salată din legume îmbogățită cu germeni, muguri de pin, semințe de floarea soarelui;
– legume la cuptor;
– tocăniță de legume;
– varză călită.

Gustare:

– amestec de alune diverse, migdale și fructe uscate;
– batoane de morcov crud;
– un fruct.

Citește și: Ioana Ginghină își menține pielea fermă cu un ulei miraculos. Află rețeta!

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News