A felicitat bucătarul
De fapt, întreg meniul pregătit pentru actor a scos în evidenţă gusturile fine ale acestuia. “Am preparat piept de pui umplut cu camembert şi verdeţuri, sos de smântână, piept de raţă pe ragou de linte, peşte, saramură de crap tradiţională, file de lup de mare gătit în stil franţuzesc”, ne-a spus Ion Aron, bucătarul-şef al hotelului. Încântat de bunătăţile pregătite special pentru el, indianul a ţinut neapărat să felicite bucătarul înainte să plece. Ieri dimineaţă, Iulia Vântur şi Salman Khan au părăsit municipiul Sibiu, amândoi cu maşinile, deşi surse apropiate starului indian susţin că acesta comandase un elicopter, însă actorul s-a decis în ultimul moment să plece cu autoturismul.
A tras de fiare în fiecare dimineaţă
Cât timp s-a aflat la Sibiu, actorul a fost foarte atent cu corpul lui, mergând în fiecare dimineaţă la sală, la body building, spun surse din hotel. Imediat după antrenament, acesta se întorcea în salon şi lua micul dejun, format, în mare parte, din brânzeturi fine, ou şi preparate din pui. Iar dacă cineva s-a gândit că actorul nu are chiar nici un moft culinar, ei bine, s-a înşelat: este extrem de strict când vine vorba de calorii şi a cerut să se ţină cont de asta când i s-a preparat mâncarea.
Caută MÂINE la chioşcuri “Dragoste cu scântei”, al patrulea DVD al seriei “Nemuritoare poveşti de dragoste indiene”!