Julia și Bogdan Jianu au fost împreună timp de 17 ani, însă căsnicia lor a ajuns la final. După divorț, artista l-a întâlnit pe actualul iubit, care a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce s-au cunoscut.
„Am fost cerută, bineînțeles că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune? (…)
John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare. Și el este genul care la fel gândește. Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?! Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu”, a spus Julia Chelaru, pentru Fanatik.
Acum, la câțiva ani de la divorț, vedeta a recunoscut că nunta cu Bogdan Jianu nu a fost tocmai pe placul ei. Julia își dorește că a doua nuntă să aibă loc la malul mării.
„La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final. Adică să fie cu un altfel de stil. Mă gândesc să-l rog pe Florin Petrescu să se ocupe el de partea artistică”, a continuat dezvăluirile cântăreața.
„Va fi o nuntă la malul mării”
Julia Chelaru are de gând ca nunta să fie acum după bunul ei plac. Ea își dorește ca evenimentul să fie în stil americănesc, fără prea multă agitație sau să fie o nuntă pompoasă.
„Categoric va fi o nuntă la malul mării și va fi ceva așa mai pe natural, nu neapărat pompos. Eu am avut o nuntă pompoasă, cu mașină de epocă, nu spun că a fost gustul meu sută la sută, nu spun că mi-a displăcut, Doamne ferește!
A fost pe gustul lui Jianu și foarte bine că a fost așa, dar acum gustul meu care ar fi, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac așa… un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare. Așa va fi!” a precizat Julia Chelaru.