Astfel, la standul Chefi la cuțite, de pe Domeniul Știrbey din Buftea, publicul se va putea bucura de un meniu variat, alcătuit din gustări savuroase, perfecte pentru zilele de festival – și va avea ocazia să îi vadă pe Chefi în acțiune.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Preparatele cu un mix ingenios de ingrediente vor aduce astfel vibrația din ringul amuletelor la cea de-a 13-a ediție a celebrului festival de muzică alternativă. Rețeta lui Chef Orlando Zaharia va fi Meet Your Taste Burger, un burger de vită cu cheddar, pulled pork și ceapă caramelizată, în vreme ce preparatul lui Chef Ștefan Popescu va fi Noblesse, un sandvici cu focaccia, rilette din pulpă de rață confiată, varză roșie caramelizată, dulceață de ceapă roșie și sos de brie și foie gras.

Rețeta din meniu recomandată de Chef Richard Abou Zaki va fi Karaage de pui în stil japonez, cu pulpe de pui dezosate, soia, sake, susan, ghimbir, usturoi și pudră de alge nori, iar Chef Alexandru Sautner va completa meniul cu un delicios desert – Cannoli siciliani, cu cremă de ricotta, de fistic și de ciocolată. Jurații se reunesc astfel în pauza filmărilor pentru sezonul 14 Chefi la cuțite, pregătiți pentru o nouă serie de momente memorabile la Domeniul Știrbey.

 
 

Urmărește-ne pe Google News