„Am fost întotdeauna conștientă de beneficiile unei alimentații sănătoase și al unui mod de viață din care să nu lipsească mișcarea. Însă, odată cu perioada sarcinii, am resimțit mai intens această responsabilitate. Alegerile alimentare influențează nu numai sănătatea mea, ci și cea a fetiței mele. De aceea, am căutat să fiu cât mai bine informată, pentru a-i oferi bebelușului meu acele alimente care să-i asigure o sănătate „de fier”! Cartofii dulci la cuptor cu fasole neagră sunt un preparat simplu de realizat. Am adăugat în această rețetă și frunze de baby spanac, un superaliment, ideal pentru femeile însărcinate. Conține mari cantități de acid folic, care scade riscul de malformații congenitale și travaliu premature”, a scris Laura Cosoi pe blog, acolo unde puteţi citi în totalitate reţeta actriţei.
Citește și
EXCLUSIV/ Horațiu Mălăele, sărbătorit la teatru cu slană, ceapă și prosecco! (VIDEO)