După aproximativ 12 ani de relație, Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit în luna mai a anului trecut. În luna iunie au și divorțat de comun acord, la notar. O mulțime de speculații a pornit cu privire la separarea lor, s-a zis că ea l-a înșelat pe comediant cu cântărețul Spike, cu care are o relație acum.

După luni întregi de tăcere, Livia Eftimie a făcut acum primele declarații, pe Instagram. Și-a spus partea de adevăr, a explicat cum a fost căsnicia ei cu Cătălin Bordea și cum au ajuns la divorț. Ea susține că a fost neglijată în căsnicia lor, mai ales când a avut probleme de sănătate.

„În 2012 l-am cunoscut pe Cătălin. De la început m-am învățat să fac totul singură pentru că nu aveam niciun fel de suport din partea lui. Am considerat că el trebuie să-și vadă de show-urile lui, iar eu să țin restul. Să iau hotărâri, să țin legătura cu toată lumea, să încerc să-i țin prietenii aproape, să-i fac viața ușoară din toate punctele de vedere.

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Problemele lui erau mai importante decât ceea ce aș fi putut eu să am”

Nu cred că a avut o grijă până în 2023. Motiv pentru care am lăsat viața mea și m-am ocupat de viața lui. De la ce vorbește, cum se îmbracă, ce postează pe Instagram, unde mergem în vacanță, am renovat singură apartamentul, am ținut efectiv două vieți, iar pe a mea am lăsat-o. Consideram că mai importantă e viața lui, iar ce fac eu nu are importanță. Nu știu cum vedeam eu asta.

Cum a învățat Elena Udrea că recompensa este opțională în pușcărie: „Se acordă deținuților care au o bună conduită și au dovedit stăruință în muncă”
Recomandări
Cum a învățat Elena Udrea că recompensa este opțională în pușcărie: „Se acordă deținuților care au o bună conduită și au dovedit stăruință în muncă”

La un moment dat am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. Am avut un șoc care m-a transformat destul de tare și m-a îndepărtat destul de tare de el, atunci cred că a fost începutul sfârșitului – în 2020 sau 2021. Nici atunci nu am primit susținerea și suportul emoțional de care aveam nevoie. Problemele lui erau mai importante decât ceea ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancere etc.

Am tot tras semnale de alarmă că aș avea nevoie de un om pe care mă pot baza, că nu pot să le duc singură pe toate. Am mințit că le pot duce eu, am plâns de multe ori singură, atacuri de panică, depresie constantă, lucruri pe care le-am dus singură – în toți acești 11 ani. Am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care mă pot baza”, a spus Livia Eftimie pe Instagram, conform Cancan.

livia-declaratii-divort-catalin-bordea-4Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16
Natalia Intotero, implicată într-un accident auto pe Valea Oltului. Ministrul Familiei a fost dus la spital. Care e starea de sănătate
Recomandări
Natalia Intotero, implicată într-un accident auto pe Valea Oltului. Ministrul Familiei a fost dus la spital. Care e starea de sănătate

„Mi-a fost greu să mă despart de locul ăla, credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns”

Înainte de despărțirea oficială din mai 2023, Livia Eftimie a mai fost plecată o dată de acasă, în 2022. „În vara anului 2022 a fost prima dată când am vorbit despre despărțire. În toamnă am plecat de acasă vreo 3 luni. El începuse terapia, dar din ce vorbeam părea că nu înțelege, Am stat plecată, timp în care am avut un accident de mașină – a intrat tramvaiul în mașina mea – moment în care am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul pe șine.

Atunci am simțit o eliberare și o ușurare că se termină tot, că e momentul și felul perfect în care se termină. Nu a fost atunci și tot atunci mi-am dat seama că trebuie să se schimbe ceva. Nu pot să continui așa. Cu toate astea, m-am întors acasă pentru o perioadă de 1-2 luni, perioadă în care am avut tot felul de discuții, discuții care s-au terminat în luna mai 2023 – cu faptul că ne despărțim.

A doua zi după ce am decis să ne despărțim ne-am întâlnit la masă ca să stabilim ce facem, cum facem, moment în care am fost uimită să mi se spună că – după toți anii de muncă – să stau liniștită că o să-mi plătească el chiria pe un an și că o să rămân cu mașina, asta fiind cu tot ceea ce plecam eu după 11 ani de muncă.

Serghei Lavrov avertizează SUA despre riscul declanșării celui de-al treilea război mondial. „Sunt ca niște copii mici care se joacă cu chibriturile”
Recomandări
Serghei Lavrov avertizează SUA despre riscul declanșării celui de-al treilea război mondial. „Sunt ca niște copii mici care se joacă cu chibriturile”

Nu este vorba despre partea financiară, a fost vorba despre faptul că am conștientizat că am fost acolo un stâlp atâta timp și cu atâta amar de efort. Am acceptat așa, mi-am strâns lucrurile repede, într-o săptămână eram deja mutată. Mi-a fost greu să mă despart de locul ăla, credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns, dar am făcut-o și pe asta.”, a continuat ea.

Cum a început relația cu Spike: „Una dintre prieteniile astea forțate a fost și cea cu Paul (Spike). Noi ne știam din 2014”

Totodată, ea susține că după toți anii de căsnicie nu s-a ales cu nimic. În schimb, prietenia cu Spike a continuat, din prieten acesta i-a devenit iubit. „Nu am plecat cu bucătăria – deși era plătită de ai mei, nu am plecat cu nimic altceva, deși am muncit atâția ani. Am plecat doar cu hainele și câteva cărți. M-am mutat, am stat singură o perioadă.

Aveam niște probleme de sănătate destul de urâte, mă duceam la urgență de 2x pe zi să-mi fac injecții cu antibiotic și calmant, timp în care am fost pozată, jignită, se vorbea foarte urât despre mine, fără pic de compasiune că și eu treceam printr-un divorț, și eu trebuia să o iau de la capăt, nu e ceva ce faci zilnic de drag sau de plăcere.

M-am obișnuit în apartament, am rupt legătura cu aproape toți pe care i-am cunoscut în cei 11 ani, deși am încercat să ajut, să am grijă să fie bine toată lumea, am umplut șifoniere ale unor oameni care nu mă bagă astăzi în seamă, am ținut mult la relațiile dintre ei și prietenii lui, de cele mai multe ori, unele relații le-am ținut forțat.

Una dintre prieteniile astea forțate a fost și cea cu Paul (Spike). Noi ne știam din 2014 și în 2016 a trecut printr-o depresie destul de urâtă, moment în care eu am încercat să-l ajut, însă prin prisma lui Cătălin. Îl rugam să iasă cu el, să-l scoată la un suc, să mergem la film, să încercăm să-l scoatem din momentul ăla prost. Paul l-a ajutat cu niște treburi pentru niște piese, era un schimb echitabil până la un punct.

Când Paul a avut nevoie de mai mult suflet, iar Cătălin nu a fost dispus sau nu avea de unde să-l dea. Relația lor a încetat atunci. Se îndepărtaseră de ceva vreme, nu se sunau, nu se vedeau. Eu am ținut legătura cu Paul, am fost prieteni foarte buni. Simțeam că îl înțeleg și că m-ar înțelege”, a mai spus Livia Eftimie.

Livia Eftimie rupe tăcerea despre divorțul de Cătălin Bordea: „Am plâns de multe ori singură, atacuri de panică, depresie”. Cum a început relația cu Spike

„Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință”

În final, Livia Eftimie a explicat că și mașina care credea că rămâne a ei i-a înapoiat-o lui Cătălin Bordea la câteva luni după divorț. Încă o dată a punctat că nu a primit nimic după separarea de artist. „Ne întoarcem în 2023 – când am plecat. Cătălin a spus că nu-l interesează problemele mele de sănătate atâta vreme cât noi ne-am despărțit. Corect, nu mă așteptam la nimic.

Eu am plecat în mai de acasă, în iunie am semnat actele de divorț, în august el era cu cineva, iar pozele cu mine și cu Paul au fost făcute pe data de 5 septembrie. De ce este importantă data de 5? Pentru că pe 6 septembrie am primit mesaj că trebuie să-i duc mașina – care era a mea. Am spălat mașina, i-am dus-o înapoi, i-am lăsat-o, am aflat că încă păstrează numerele mele pe mașină, ceea ce mi se pare rău, dar nu am ce să spun.

Mașina nu este pe numele meu, așa că… aia e. Am plecat așa cum am venit cumva. Dacă eram omul despre care se vorbește, m-aș fi dus prin tribunal. Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea. Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință în procesul ăsta și mi le plătesc, o să mi le plătesc pe toate. Am avut trei relații serioase toată viața mea”, a încheiat pe contul său de Instagram.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (3)

demostene1   •   31.07.2024, 19:15

facem pariu ca presa de stanga, gen libertatea, o sa o apere si eventual o sa il prezinte pe bordea ca pe un abuzator iar saraca fetita nu a facut nimic gresit?

Haberini   •   30.07.2024, 08:11

Daca nici Bordea nu a iubit-o pe Livia, atunci înseamnă ca nu există iubire. Au mers in ce vacanțe a vrut , a făcut mereu o icoană din imaginea ei si nu era loc unde sa nu o laude... Acum, Livia, doar încearcă sa-si faca o imagine nouă... O sa primeasca si mai mult hate daca il demigreaza pe Bordea

Romeoelide   •   30.07.2024, 06:09

Asta ne crede prosti. Crede ca noi nu am mai vazut ***. Explica prost, bazaconii. Nu interesa pe nimeni daca se despart sau nu. Sunt miliarde de barbati pe lumea asta: nu te cuplezi in curtea scolii! O pocnitoare si un prost au decís sa fie ***. Nu vezi asta la femeile de serviciu! Nu te cuplezi in aceiasi cort. Nu mai scapa asta de imaginea de *** toata viata. Mai e si frumoasa. Urat, foarte urat. Te cunoaste o tara intrega - cum sa te bagi in Pat cu unul din "casa'!? Ai plecat saraca in duh nu in buzunar.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul în care o femeie a fost călcată de propria mașină, „condusă” de băiețelul ei
Știrileprotv.ro
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul în care o femeie a fost călcată de propria mașină, „condusă” de băiețelul ei
Dureros! A murit tatăl lui Cătălin Măruță: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată...”. Mesajul emoționant transmis de Andra
Viva.ro
Dureros! A murit tatăl lui Cătălin Măruță: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată...”. Mesajul emoționant transmis de Andra
Reacția Andreei Esca atunci când s-a trezit cu copiii în Grecia, la ziua ei: „Am plecat să o surprindem pe mama”
Libertateapentrufemei.ro
Reacția Andreei Esca atunci când s-a trezit cu copiii în Grecia, la ziua ei: „Am plecat să o surprindem pe mama”
Planta delicioasă pe care mulți români o consumă, dar nici măcar nu știu cum se numește. Are o aromă aparte și se regăsește într-o mulțime de preparate
FANATIK.RO
Planta delicioasă pe care mulți români o consumă, dar nici măcar nu știu cum se numește. Are o aromă aparte și se regăsește într-o mulțime de preparate
Marius Constantin și Miruna Lazea s-au căsătorit civil. Primele imagini de la cununie
GSP.RO
Marius Constantin și Miruna Lazea s-au căsătorit civil. Primele imagini de la cununie
Gigantul de sute de miliarde de euro care revine în România. Va activa pe piața RCA
FANATIK.RO
Gigantul de sute de miliarde de euro care revine în România. Va activa pe piața RCA
Andreea Esca, apariție rară în costum de baie, la 52 de ani. Vedeta de la Pro TV și-a etalat silueta în vacanța din Grecia! FOTO
Unica.ro
Andreea Esca, apariție rară în costum de baie, la 52 de ani. Vedeta de la Pro TV și-a etalat silueta în vacanța din Grecia! FOTO
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Orangesport.ro
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Afacerea din Reghin cu un succes orbitor pe piața din UE. 90% din produse ajung în 27 de țări: "Am reinventat-o, am îmbunătăţit-o"
Observatornews.ro
Afacerea din Reghin cu un succes orbitor pe piața din UE. 90% din produse ajung în 27 de țări: "Am reinventat-o, am îmbunătăţit-o"
Horoscop 28 august 2024. Berbecii sunt dornici să își schimbe preocupările și odată cu ele și dispoziția generală, mai ales bucuriile vieții
HOROSCOP
Horoscop 28 august 2024. Berbecii sunt dornici să își schimbe preocupările și odată cu ele și dispoziția generală, mai ales bucuriile vieții

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI