Aşa se face că Nicuşor Coroamă, un tânăr de 19 ani care munceşte la ferma familiei sale şi care a recunoscut că a venit pentru prima oară în Bucureşti o dată cu preselecţiile pentru sezonul al doilea, a făcut o surpriză frumoasă cu platoul de cotlete de miel cu mămăliguţă şi roşii cherry. Pregătit şi cu ţuică de ţară, gustoasă şi parfumată, Nicuşor a impresionat nu doar prin modul în care a reuşit să reinterpreteze un fel tradiţional românesc, ci şi prin sinceritatea, dăruirea şi talentul său culinar, toate acestea ducându-l în etapa următoare.

Nicuşor a povestit că visul său este să ajungă bucătar şi să gătească la stâna familiei sale. „Nu mă aşteptam să ajungi cu farfuria la nivelul ăsta”, i-a spus chef Dumitrescu. „Dacă o să găteşti aşa de fiecare dată, o să pleci cu trofeul la tine la stână”, l-a asigurat chef Scărlătescu.

 
 

Urmărește-ne pe Google News