În cadrul unui atelier culinar cu durata de 60 de minute, maestrul Vîrlan a gătit un fel de mâncare de bază, implicând elevii, prin rotație, în operațiunile de pregătire a ingredientelor.
Deși acțiunea a fost anunțată pentru ora 16.30, tinerii au fost nerăbdători să fie inițiați în tainele bucătăriei, așa că s-au prezentat cu două ore mai devreme, în sala de sport a liceului, întâmpinându-l pe maestru, la ora stabilită, cu aplauze. Prin tragere la sorți, s-au format cinci echipe a câte patru elevi, care l-au asistat pe Horia la prepararea chiftelutelor cu piure de cartofi și brocoli.
Maestrul Vîrlan a fost impresionat de numărul mare de participanți și de entuziasmul tinerilor, declarându-se încântat de preocuparea acestora pentru o alimentație sănătoasă.
Citește și:
Libertatea şi maestrul bucătar Horia VÎrlan îţi arată care sunt cele mai potrivite metode de a pregăti alimentele
Nicoleta Luciu, bucătăreasă sexy cu o zi înainte de Paști