Maria Radu este ovo-lacto-vegetariană și a pregătit un meniu adaptat regimului său alimentar. La primul fel, a servit bruschete cu pesto și somon însotite de o salată de rucola, spanac, mere, pere și două feluri de brânză, tagliatele cu creveți în sos de portocale pentru felul principal, și o tarta cu fructe de pădure.
Nici Alice Nastase nu s-a lăsat mai prejos cu bunătățile. A mers la piață alături de soș și fiica, a gătit ajutată de copii, iar în meniu a inclus trei mâncăruri cu mare succes în familia ei: o salată specială, cu brânză halumi, caju și rosii uscate, pește la cuptor cu cartofi copți și pâine de casă și… orez cu lapte, ”asezonat” cu diferite tipuri de dulceață.
Mihai Sturzu și-a pus în gând să facă o rețetă ușoară. Așa că are în meniu o supă-cremă de sparanghel, urmată de o tartă cu somon, ton la grătar cu garnitură de broccoli, un desert mai simplu, si clătite.
Cât despre Marius Mihalache, acesta recunoaște că are nevoie de ajutor în bucătărie, și a apelat la colega lui, Irina Sârbu, meniul fiind variat: salată de crudități, salată de somon, canapele cu ficat de gâscă și mandarine, și clătite cu ciuperci, doare pentru primul fel. La felul al doilea, Marius s-a gândit la mușchi de vită cu trufe, salată verde cu rozmarin, biban de mare cu roșii și orez cu cerneală de sepie, desertul constând în pere caramelizate. 
Cine e „Gazda Perfecta”, veți vedea pe 18 martie, de la ora 19.30, la Prima TV.

 
 

Urmărește-ne pe Google News