Îndemânarea în bucătărie a fost proba supremă la MasterChef. Spre surprinderea tuturor, Chef Sorin Bontea le-a demonstrat concurenților cum să tranșeze un pui… legat la ochi. Ediția de marți seară a fost lider absolut de audiență.

Chefii au vrut să vadă cum se descurcă pasionații de gătit într-un test menit să le evalueze precizia și îndemânarea. Într-o probă fulger, plină de tensiune, fiecare mișcare a contat în cursa pentru a rămâne în competiție și a se salva de la testul sub presiune. Legat la ochi, Chef Sorin Bontea i-a impresionat pe concurenți tranșând un pui în timp record.

Deși tranșarea cărnii ar trebui să fie o tehnică de bază pentru concurenții MasterChef, dificultatea crescută a probei, chiar dacă nu erau legați la ochi, i-a pus în încurcătură pe mulți. 11 dintre ei au ajuns la testul sub presiune, unde au fost nevoiți să gătească din bucățile de pui un preparat principal… dulce! În final, trei concurenți au intrat la duel: Cristian Ușurelu, Cosmin Răducu și Andreea Duția. Decizia chefilor a fost clară: pentru Andreea Duția, călătoria la MasterChef se oprește aici.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Săptămâna viitoare, luni și marți, de la ora 20:30, concurenții MasterChef vor înfrunta noi provocări și vor întâlni doi invitați surpriză, care le vor testa abilitatea de a descoperi ingredientele folosite într-o ciorbă. Cine își va păstra șorțul și va merge mai departe, dar și pentru cine competiția se va termina, aflăm la MasterChef. Edițiile sunt disponibile în avans pe VOYO.

Urmărește-ne pe Google News