Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au gustat aseară noi preparate realizate de pasionați de bucătărie, dornici să câștige titlul MasterChef 2024 și premiul de 75.000 de euro. Luni seară, emisiunea a ocupat primul loc în preferințele telespectatorilor, pe toate segmentele de public.
Cu o explozie de gusturi și preparate curajoase, concurenții au încercat aseară să depășească exigențele jurizării și să-i impresioneze pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.
Opt dintre ei au trecut în etapa următoare cu preparate precum Shakshuka (Diana Rogo), Ciorbă cu stafide (Ionuț Varga), Desert Iceberg (Melinda Cutur), Pui cu morcov (Alexandru Hada), Mușchi de porc cu orez (Cosmin Răducu), Paste cu creveți (Ștefania Hriapcă), Carbonara de pește cu langustine și ton (Sebi Dascălu) și Borș de cocoș (Florin Nistor).
Ce se întâmplă diseară la MasterChef 2024
În această seară, de la ora 20.30, un programator IT îi va surprinde pe cei trei chefi cu un preparat aparent simplu, dar cu un gust deosebit, care-i va aduce cel mai râvnit șorț – șorțul de aur. „Gustul este perfect – dulce, sărat, textura e impecabilă”, va spune Chef Florin Dumitrescu.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 10„Din punctul meu de vedere, ești cel mai puternic concurent pe care l-am avut până acum la audiții. Nu am văzut pe nimeni care să te depășească și cred că nu va fi altcineva mult peste tine. Dacă tu gătești așa mereu, în maximum patru ani vei fi cel mai mare chef din România,” va adăuga acesta.
Rămâne de văzut cum va reacționa concurentul când cei trei chefi vor decide că el este cel care merită să ajungă direct în bucătăria MasterChef, fără să mai treacă prin etapa de bootcamp.