Andreea Marin a uimit în ultima perioadă cu apariţiile ei, în care poartă rochii scurte, strâmte, etalând o siluetă mult mai slabă. Vedeta a dezvăluit într-un interviu care sunt trucurile care au ajutat-o să piardă kilogramele nedorite.
Astfel, nu lipsesc din programul ei de slăbit sucurile naturale, perparte chiar de ea, mişcarea, dar şi un tratament special, masaj, saună, plus câteva momente de plăcere pentru suflet.
„Am reînvăţat, în ultimul an, să preţuiesc viaţa şi fiecare zi care trece şi nu se mai întoarce, să am grijă de corpul meu folosind forţa binefăcătoare a naturii, a plantelor, am creat în micul meu colţ de grădină un rai în care astăzi urmărim sămânţa care devine plantă, o vedem rodind cu ajutorul nostru şi fără a ne baza pe chimicale, folosim în bucătărie fructe, legume, plante verzi, ingrediente obţinute în cea mai mare parte din pasiunea noastră pentru natură. E un secret acesta? Nu, dacă stăm să ne gândim bine, am văzut asta în grădina bunicilor, dar n-am ştiut să preţuim ceea ce am avut odată.
Pe lângă trup, am reînvăţat să am grijă de mintea mea, de spirit, de suflet. Aleg cu cine îmi petrec timpul, aleg cărţile pe care le citesc şi nu-mi dau voie să mai fiu furată de ritmul nebun şi stresul vieţii cotidiene, astfel încât să uit să citesc sau să-i ofer o compensaţie sufletului meu. Caut să trăiesc viaţa iubind, pur şi simplu (…)
Am fost din ce în ce mai curioasă şi m-am informat din tot felul de surse cu privire la efectul alimentelor asupra sănătăţii noastre. Fără a face excese, am căutat să elimin ceea ce am înţeles că îmi face rău, în sensul că nu am renunţat de tot la ceea ce îmi place să gust, dar am înţeles logica şi îmi ofer foarte rar ceea ce nu e sănătos. De exemplu, zahăr sau carne. Evit semipreparatele, preferând gătitul acasă. Aşadar, eu nu ţin un regim, ci mi-am schimbat stilul de viaţă într-unul moderat. E important să ai o disciplină care să devină mod de viaţă (…)
O dată sau de două ori pe an (fac o cură de detoxifiere, n.r.), pentru că trupul nostru trebuie să fie curat şi pe dinăuntru, nu doar în exterior, şi de multe ori hrana noastră este toxică şi este sursa bolilor de care suferim mai târziu. Am fost de curând la Bodrum şi am descoperit un loc nou, care e un pas clar înainte din punctul de vedere al echilibrării minte, trup şi suflet. Sunt curioasă şi mereu caut ce e mai bun din acest punct de vedere”, a declarat Andreea Marin, într-un interviu pentru apropotv.ro.