Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea, ţine amândouă posturile mari din an, cel de Paşte şi cel de Crăciun. Ea spune că nu-i e greu să se abţină de la mâncarea “de dulce”, pentru că găteşte adesea de post şi în restul anului. Mihaela susţine însă că are şi câteva preparate favorite, pe care le consumă în perioadele de post: zacusca, fasolea bătută, mâncarea de cartofi şi mâncarea de praz cu măsline, pe aceasta din urmă considerând- o o adevărată delicatesă.
Ca să-şi completeze meniul, fosta soţie a dinamovistului mai face şi o salată cu paste făinoase. “Prefer să prepar mâncarea în casă, pentru mine şi copii. Îmi place să fac mâncăruri tradiţionale româneşti, dar şi să urmez reţetele din cartea pe care am lansat- o de curând”, ne-a declarat Mihaela Borcea.

Reţeta ei favorită:

Salata de paste cu legume:
Ingrediente: 200 g fusilli (paste în formă de spirală), ciuperci, ridichi, salată, castravete, ardei verde, măsline, ţelină rasă, usturoi zdrobit, fenicul, sare şi piper, ulei de măsline.
Mod de preparare: peste pastele fierte se adaugă legumele tăiate în bucăţi mici. Se condimentează, se pun două linguri de ulei de măsline şi se amestecă bine.
Ia mâine Libertatea şi vei primi gratuit un supliment de 32 de pagini cu reţete şi tradiţii pentru postul Paştelui!

Urmărește-ne pe Google News