Cântărețul spune că de doi ani a practicat continența sexuală, o metodă mai puțin obișnuită, dar despre care sexologii spun că este foarte benefică atât pentru fizic, cât și pentru psihic.
”Cred că 90 la sută dintre oameni nu știu ce este continența. Nici eu nu am știut până la un punct. Am aflat de la cineva, m-am interesat pe google și am aflat că yoghinii practică acestă continență. E o metodă de a face dragoste, cu finalizare, dar îți păstrezi substanța în organism. Și atunci te simți bine, ești fericit și cică îți cresc toate capacitățile extrasenzoriale… Eu practic de doi ani și am fost foarte sever la capitolul ăsta. Deci dacă era cât pe ce să… așa… m-am oprit și am făcut cum trebuie ca să se numească continență. Mi s-a părut eficient, pentru că aveam ușoare depresii, la 30 de ani te apucă puțin strechea… și aveam mici nemulțumiri. Și vreau să-ți spun că mi-au trecut toate și sunt foarte fericit și mulțumit de mine. Mă simt întinerit și energic”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars. Trăistariu a precizat că nu mai are o relație stabilă din luna februarie.
Altfel, artistul a adăugat că obișnuiește să meargă la sex shop-uri, dar niciodată în țara noastră, de teama ca nu cumva să fie văzut. ”Am fost de atâtea ori în sex-shop-uri încât sunt sătul de ele. Nu în România, în aeroporturi. În România nu pot să mă duc că mă văd ăștia și atunci mă duc în aeropoturi, că nu mă știe nici naiba și mă uit să văd ce au: caste video, jucării… pentru copii… Prezervative nu mi-am luat din sex shop, ci de la chioșcuri de ziare, de la farmacii…”, a mai spus Trăistariu.
Ce este continența sexuală
Continenţă sexuală nu înseamnă să elimini orgasmul din peisaj, dar presupune o înfrânare a instinctelor, astfel încât bărbatul să ajungă la performanţa de a avea orgasm fără să ejaculeze, iar femeia să aibă un orgasm cât mai superficial, fără contracţii vaginale şi uterine sau ejaculare feminină. Evident, este nevoie de un bun control mental asupra senzaţiilor pe care le simţiti în timpul sexului, potrivit unica.ro.
Scopul continenţei sexuale este să trăiţi plăcerea fizică a sexului, conservând energia voastră sexuală, nu eliminând-o dintr-un foc în timpul climaxului.
Cum se practică continenţa sexuală?
– Un act sexual în care se practică continenţa sexuală poate dura şi câteva ore, aşa că este important să rezervaţi suficient timp partidei de sex.
– Atunci când simţiţi că senzaţiile devin foarte intense opriţi-vă şi respiraţi adânc. Se presupune că aceste pauze, în care sunteţi conectaţi şi fizic şi emoţional vă ajută să faceţi schimb de energie sexuală, aşa că trăiţi totul în sincron.
– Mişcările trebuie reluate într-un mod cât mai lent, pentru ca amândoi să rămâneţi la cârma senzaţiilor de plăcere. Veţi descoperi o plăcere incredibilă, izvorâtă din mişcări limitate, care, înainte nu v-ar fi trezit niciun fior.
– Dacă repetaţi opririle şi continuarea actului sexual vei remarca faptul că sexul îţi oferă plăcere fizică inclusiv atunci când staţi nemişcaţi!
– Atunci când ajungeţi în faza de platou, iar orgasmul se va declanşa este important să respiraţi adânc şi să vă păstraţi calmul, pentru a nu vă pierde concentrarea. Orgasmul ar trebui să vă ofere un pisc al plăcerii, fără să vă golească de energie.
– Făcând sex în această manieră, sau chiar abţinându-vă de la orgasm cu totul, veţi remarca o creştere uimitoare a apetitului sexual, iar plăcerea din timpul sexului va deveni asemănătoare cu cea din timpul climaxului, dar fără să aveţi orgasm. Este vorba de o plăcere intensă, care vă ajută să eliberaţi endorfine, dar controlată, astfel încât să vă conservaţi energia sexuală.
– Între partidele de sex în care practicaţi continenţa sexuală ar trebui să existe o pauză de cel puţin 7 ore, recomandă specialiştii.
Printre beneficiile asociate cu conservarea energiei sexuale se numără atracția sporită nîntre parteneri, revigorarea și creștera energiei, a optimismului, un somn mai odihnitor și chiar mărirea sânilor femeilor cu până la 25%.