Detașarea la malul mării a celor doi cântăreți, mai exact în stațiunea Vama Veche, s-a făcut programat în cadrul filmărilor unui nou episod al producției de divertisment ”Poftiți în vacanță!” (Antena 1), al cărei amfitrion este Nea Marin. Printre multe alte munci la care au fost supuși de nemilosul căpitan de echipă, secondat de Liviu Vârciu, vedetele au avut parte și de o ieșire ceva mai relaxantă la o terasă din Vamă.

Numai că artiștii nu s-au aflat acolo ca meseni, la distracție, ci  ca… maeștri bucătari care trebuiau să gătească la cazan, precum la popotă. Urmând o rețetă tradițională divulgată cu greu de angajații terasei cu pricina, Minodora și CRBL – asistați de Speak și de Angi Cobuț, fostă concurentă la ”Chefi la Cuțite” -, au încercat să prepare burgeri sută la sută americani.

Minodora nu a făcut mofturi și, la marginea trasei, a curățat un sac de cartofi pentru a putea umple oalele uriașe care-i fuseseră pregătite


Acum e mare divă, dar să vezi cum arăta Gabi Cristea în adolescență! Ce transformare!


Minodora s-a ”prins” de o ladă plină cu cartofi, iar CRBL s-a ”băgat” la tocat și la ornat

CRBL, echipat ca la carte cu șorț și cu mănuși din cauciuc, și înarmat cu un cuțit imens, extrem de bine ascuțit, s-a ”băgat” direct în bucătărie, la tocatul și la ornatul ingredientelor din componența gustoasei mâncării care urma să ajungă pe mesele copilașilor din tabără. Minodora, îmbrăcată lejer, într-un trening, s-a  mulțumit cu munca de jos și s-a ”prins” cu simț de răspundere de o ladă imensă plină cu cartofi pe care, cu răbdare și talent, i-a curățat profesionist până la ultima bucată. Importanta garnitură a burgerilor amercani a fost apoi plasată pe filieră lui CRBL care i-a mărunțit așa cum i s-a spus de către artizanii bucătăriei care i-au lăsat să le umble în vase.

Artiștii, transformați în bucătari de ocazie, nu au primit nici măcar o reclamație de la micii clienți

Că toată lumea a fost extrem de mulțumită la final, când mâncarea de sorginte americană a ajuns în farfuriile copilașilor, o dovedește lipsa reclamațiilor micilor clienți. Toți au savurat, până la ultima porție, burgerii făcuți de Minodora și CRBL, tandem atent supravegheat de nea Marin.

CRBL și-a dovedit măiestria în tocatul și ornatul ingredientelor burgerilor americani preparați ca la popotă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News