Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au trăit cele mai frumoase momente, după ce și-au unit destinele într-o ceremonie de poveste, sâmbătă, 5 octombrie. Cei doi, cunoscuți pentru discreția cu care și-au tratat relația de iubire, au păstrat aceeași abordare și în ceea ce privește nunta lor. Înconjurați de cele mai importante persoane din viețile lor, Monica și Valeriu și-au celebrat dragostea într-un cadru intim și elegant.

Monica Bîrlădeanu a strălucit într-o rochie de mireasă rafinată, demonstrând din nou eleganța sa inconfundabilă. Nunta a fost completată de un meniu exclusivist pregătit de Chef Petrișor Tănase, cu preparate alese, precum sturion rumenit, sarmale învelite în frunză de hrean și viță, mușchi de porc în crustă de verdețuri și pulpe de rață cu varză roșie și mere. Tortul mirilor a fost o adevărată capodoperă culinară și a fost făcut la cofetăria Dacianei Sârbu. Acesta a fost realizat din bezea italiană, ciocolată neagră și vișine în alcool.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cei doi au trăit momente de neuitat, iar evenimentul a fost un adevărat exemplu de rafinament și bun gust.

Iată meniul complet de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță:

STARTER

  • ou de găină aromat cu sfeclă, umplut cu cremă de castravete murat și muștar
  • file de somon uscat, cu arome de lămâie și portocală
  • piept de rață afumat servit cu dulceață de tomate
  • salată de crevete cu sos cocktail
  • tartină cu icre roșii
  • tartină cu icre negre
  • terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă și biscuit sărat
  • trio de brânzeturi și smochine

MAINS

  • sturion (nisetru) rumenit, servit cu unt negru, icre de lămâie și crispy rucola, salată cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat
  • sarmale în cuib, învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smântână, costiță și ardei iute
  • medalion din muschiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline și aromați cu rozmarin
  • pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui

WEDDING CAKE

  • tort de bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool

ÎNGHEȚATĂ

Unde a avut loc nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță a avut loc la Palatul Snagov și au apelat la un wedding planner pentru ziua cea mare. Prețul pentru închirierea spațiului pornește de la 6.000 de euro, iar cel mai scump meniu afișat pe site-ul localului este de 90 euro.

Palatul Snagov este un fost palat regal construit în anii 1930 de către Henrieta Delavrancea-Gibory pentru Prințul Nicolae al României pe malul lacului Snagov, la aproximativ 40 km nord-est de București, în județul Ilfov, România. Palatul se află lângă comuna Snagov și în vecinătatea mănăstirii Snagov. Elena Băsescu, fiica președintelui Traian Băsescu, și-a organizat nunta în acest palat la 1 septembrie 2012.

Urmărește-ne pe Google News