Astfel, pe numele lui Narcis a fost înregistrat, de curând, un cont pe Twitter, însă cel care îl utilizează are nevoie, în mod clar, de câteva indicații elementare pentru folosirea eficientă a acestui  mijloc de comunicare.
Prima lecție pe care stăpânul contului lui Ianău ar trebui să și-o  însușească este modalitatea de adresare pe Twitter. Presupusul Narcis nu folosește niciodată formula „@….”, atunci când își dorește să-i comunice unui follower ceva.
Mai mult, mesajele sale sunt atât de lipsite de conținut și de banale încât ne putem întreba dacă nu cumva contul lui Narcis este folosit de altcineva. O dovadă ar mai faptul că Ianău postase un mesaj potrivit căruia nu ar accepta să cânte pentru mai puțin de 10.000 de euro, însă peste doar câteva zeci de minute a șters acest tweet.
„Bună ce faceți?”, „Eu fac bine”, „:-)”, „bn”, sunt câteva replici scrise pe profilul lui Narcis, de asemenea, în decurs de doar câteva minute,  fără a preciza însă cui îi sunt adresate și  fără a oferi mai multe detalii.
Până la urmă, scopul unui cont pe Twitter nu este doar acela de a  te saluta cu prietenii. Și asta nu este o excepție, acest tip de comunicare fiind cel mai des întâlnit pe profilul lui Narcis.
O altă informație hazlie de pe Twitterul înregistrat pe numele lui Ianău este relatarea bilingvă a unui concert pe care l-a susținut. „Today I sang in a concert that was over 3000 young listening to me” (Astăzi am susținut un concert în fața a 3.000 de tineri), scrie Narcis într-o limbă engleză aproximativă. Surpriza vine însă peste doar câteva minute, atunci când pe contul concurentului de la „Românii au talent” apare o altă versiune a spectacolului pentru limba română.  „Bună, astăzi am cântat în fața a peste 2000 de tineri”.
Până acum, singurul motiv de încredere în veridicitatea profilului de Twitter este faptul că Andi Moisescu, unul dintre jurații de la Românii au talent, l-a menționat și i-a îndemnat pe utilizatori să îl urmărească.

 
 

Urmărește-ne pe Google News