Vedeta proaspăt siliconată le-a pregătit invitaților un meniu impresionant, cu atât mai mult cu cât trebuie să gătească pentru doi bucătari.
Așadar, ea va include în meniu frigărui de legume, roșii umplute cu anghinare, ciuperci umplute și rulouri de dovlecei, vânătă rulată cu tofu, cârnați afumați și slăninuță pentru Horia Vîrlan și Antonio Passarelli.
La felul principal, Nicoleta va servi penne cu sos de roșii și legume, iar la desert, banane în foietaj și înghețată. Nu pierdeți „Cireașa de pe tort” pe 14 aprilie, la ora 19.30, la Prima TV, pentru a o vedea pe Nicoleta cum se descurcă în bucătărie.
Citește și:
Nicoleta Luciu: „Zsolt încă nu mi-a văzut sânii”
Nicoleta Luciu: „Dacă fiica mea ar vrea silicoane, aș susține-o. Suntem femei, trebuie să ne simțim bine când ne dezbrăcăm”