Competiția continuă ca de fiecare dată cu probe ce includ ingrediente și activități specifice zonei în care se află. Odată ajunse în Corfu, echipele trebuie să colecteze miere, să adune crabi, să sculpteze în unt sau să recunoască ingrediente.

Pentru că miza concursului este tot mai mare, avantajele obținute în aceste misiuni sunt tot mai importante. În prima ediție, echipele vor lupta pentru a bloca trei ingrediente unui adversar, pentru a bloca un instrument de gătit și pentru ca jumătate din timpul unei probe o echipă să lucreze cu o singură mână.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

O altă limită ce trebuie depășită în Corfu ține de condițiile meteorologice. Concurenții vor afla cum e să gătești pe furtună, pe vânt și ploaie și vor fi puși în fața unor situații fără precedent.

Cine va rezista presiunii şi cine va reuși să se descurce în aceste situații, telespectatorii vor descoperi luni, marți și miercuri de la 20.30, la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News