Soţul vedetei, Cabral, a fost dat pe spate de puiul cu lămâie pe care l-a pregătit partenera lui de viaţă. Actriţa a dezvăluit pe blogul ei ingredientele reţetei şi a postat şi câteva fotografii cu deliciul culinar.
„După câteva zile de absenţă motivată din bucãtãrie, aseară am pregătit ceva bun. Şi pentru că soţul a mâncat de s-a lins pe degete (a se citi a lins şi farfuria, de-a tocit smalţul), m-am gândit că poate ţi-ar plăcea şi ţie reţeta asta.
Ingrediente: 1 kg piept de pui, unt, 2 lămâi, condimente (eu am folosit busuioc, sare, piper).
Mod de preparare: Taie puiul bucăţele, pentru a-l rumeni cât mai repede în tigaie. Topeşte nişte unt într-o tigaie întinsă şi pune puiul la prăjit, împreună cu condimentele. Amestecă-l des. Stoarce lămâile şi strecoară sucul. Iar când puiul e aproape gata rumenit, toarnă sucul de lămâie deasupra şi amestecă încă vreo 2-3 minute.
Ca garnitura, eu am pregătit orez. L-am presat într-un pahar şi apoi l-am răsturnat în farfurie, pentru impresia artistică. Dar poţi să faci cartofi copţi, piure sau legume la grătar. În funcţie de preferinţe. Pentru un gust mai intens, adaugă extra sos în farfurie. Îl prepari din unt topit, lămâie şi condimente. Toate amestecate câteva secunde într-o tigaie pusă pe foc. Te las cu pozele, poate ţi se face poftă şi te mobilizezi să intri în bucătărie.”
Citeşte şi: Andreea Ibacka, GOALĂ LA DUŞ! Cabral a fotografiat-o fără să ştie | FOTO ÎN ARTICOL