Andreea Ibacka găteşte aproape zilnic, iar soţul ei a devenit dependent de preparatele ei. „Este fanul mâncărurilor mele, în general. Nu vreau să mă laud, dar o face el de cele mai multe ori. De câţiva ani mănâncă mâncare gătită de mine şi o preferă celei din oraş”, a povestit Andreea.
Andreea Ibacka a IGNORAT poftele lui CABRAL și a gătit doar pentru ea în weekend! Uite ce a preparat! | FOTO&REȚETA

Preferatele Andreei sunt pastele, de toate felurile, şi mâncărurile pe bază de carne de pui sau curcan.

„Când fac ceva de mâncare, mai ales un fel nou, aştept cu sufletul la gură şi urmăresc cum mănâncă oaspeţii mei, să văd ce reacţie au!”, a mărturisit frumoasa blondă, care a dezvăluit la „Ce se întâmplă, doctore?” una din reţetele cu care mama ei o răsfăţa în copilărie: reţeta de gogoşari muraţi în sos tomat.

 
 

Urmărește-ne pe Google News