Iată cu ce se vor delecta invitaţii
Entree
Mozzarella bocconcinni şi roşii cherry
Coşuleţ umplu cu mousse din ficat de pui
Cornet din pastramă de porc cu sos Dijon
Ruladă de caşcaval cu piper
Crepes cu somon fume şi sos de hran
Mini Vol-Au-Vent umplut cu salată de ton şi măsline de Sicilia
Aspic de curcan cu legume
Salami Milano
Icre pe lime
Caspicum quattroformaggi
Măsline
Din mare
Il duo „somon-şalău” servit cu buchetieră de legume şi
sos cremos din lămâie, unt şi capere
Tradiţional
Sărmăluţe în foi de varză, servite cu mămăliguţă,
bacon crocant, smântână şi ardei iute
Bufet rece românesc şi berbecuţ la proţap
servit cu murături
Grill
Vită la cuptor cu sos de piper verde
cu garnitură de cartofi aromatizaţi
cu ierburi italieneşti şi ulei de trufe
Citeşte şi: