„Ca să-ţi dai seama cât de importantă este o alimentaţie sănătoasă, înveţi întâi că mâncarea se transformă în sânge şi că acest sânge hrăneşte în fiecare clipă organele vitale, ţesuturi şi celule. Nu am putea să fim sănătoşi şi nici nu suntem mâncând ce se nimereşte, fast-food sau hrănindu-ne pe fugă.
Mâncarea noastră de zi cu zi e contaminată cu pesticide şi fertilizatori pe ogoare, este contaminată apoi cu coloranţi şi conservanţi în fabricile de prelucrare şi e devitalizată pe drumul lung de la supermarket până în farfurie. Apoi o mai otrăvim şi noi cu potenţiatori de arome şi sare iodată în plus. Ei bine, când devii conştient de acest traseu lung al otrăvirilor, începi să cauţi soluţii pentru o hrană cât mai curată. Conceptul bio s-a născut din dorinţa de a «mătura» drumul hranei”, a declarat Olivia Steer (36 ani) pentru ziarul Ring.