“Îmi propusesem să ajung la Baia Mare, dar am fost invitați să cântăm chiar în duminica Paștelui. Cel mai probabil, vom merge la spectacol”, ne-a mărturisit cântăreața și prezentatoare emisiunii “Duelul pianelor”, de la TVR 2.
Paula petrece cam toate sărbătorile în casa părintească, iar mama ei se ocupă de gătit. De această dată, neajungând la Baia Mare, vedeta va trebui să prepare felurile tradiționale care se pun pe masa de Înviere. Felurile tradiționale… adaptate însă, pentru că nici Paula, nici soțul ei, Radu Bucura, nu consumă carne, așadar, din meniul pascal au fost excluse friptura de miel și drobul.
Paula Seling muncește de Paște, dar nu uită să fie și gospodină
“Încerc să fac ouă umplute, supă de măcriș, salată de boeuf fără carne, cozonac. Sigur, de pe masă nu va lipsi pasca. Totul ține însă de timpul pe care îl voi avea pentru pregătiri”, ne-a mai spus vedeta.
Cântăreața și soțul au decis să-și schimbe regimul alimentar în urmă cu câțiva ani (sunt ovo-lacto-vegetarieni, dar mănâncă și pește, din când în când) și ne povestea – înaintea Sărbătorilor de iarnă și înainte să împlinească 39 de ani, ea fiind născută chiar în ziua de Crăciun! – că asta i-a cam îngreunat mamei ei sarcina de a umple masa cu bunătăți: “Mama trebuie să găsească rețete ca să iasă ceva bun. Și îi iese: salată de boeuf vegetariană, cu albuș de ou și cu ciuperci, sarmale cu soia și cu ciuperci. De multe ori, pentru că avem turneu prin țară, când ajungem acolo, abia mai respirăm și nu apuc să o ajut. În fiecare an însă, măcar un lucru încerc să-l fac eu. De exemplu, brânzoaicele, un amestec de aluat cu brânză dulce”.