Primul care va găti pentru invitații săi este Liviu Vârciu, care are trecută în meniu o salată de ton cu porumb, ciuperci și salată verde. De asemenea, el vrea să-și mai delecteze musafirii cu midii trase la tigaie în coș de parmezan, și pere în vin.
Nici Andreea Tonciu nu vrea să fie mai prejos decât restul participanților și a ales pentru invitații săi un meniu românesc: un platou tradițional, cartofi țărănești cu ceafă la grătar și clătite cu dulceață de căpșune. Păcat că gătitul nu este una dintre calitățile Andreei, iar preparatele este posibil să nu iasă așa cum și-a propus.
Și Pepe merge pe stilul tradițional, vrând parcă să-i facă o concurență acerbă Andreei Tonciu. Așa că va pregăti ciorbă de curcan, mușchi împănat cu carnați, cotlete de berbecuț la grătar, cartofi prăjiti și papanași. Sânziana Buruiană vrea să le dea prietenilor ei un platou cald cu ciuperci și dovlecei pane, un platou țărănesc, pește pane cu cartofi natur, cremă de zahăr ars. Sânziana a făcut însă mai întâi piața, unde a cântat, a prezentat moda, s-a urcat pe un butoi cu varză murată și a încântat audiența cu un dans incendiar.
Aflați cine este „Gazda Perfectă” a săptămânii, vedeți pe 26 februarie, la ora 19.30, la Prima TV.

 
 

Urmărește-ne pe Google News