„Titlu de MasterChef este cea mai grea responsabilitate din punct de vedere gastronomic. E vârful, apogeul. Şi asta o să mă îndemne să-mi depăşesc un pic abilităţile şi să dau drumul la lucruri. Vreau să le reamintesc oamenilor că e uşor să găteşti delicios şi rapid! Şi ieftin! Şi pot face asta, pot să le arăt EU asta! Pentru că sunt altfel! Sunt un copil cu o pasiune extraordinară! Nu neg că ar fi interesant să experimentez lucrul pentru o emisiune culinară. La fel de tare mi-aş dori să deschid ceva, în parteneriat, sau singur. Şi mai vreau să fac sesiuni de gătit cu zeci şi sute de oameni. Vreau să împart idei şi reţete… Vreau să cuceresc lumea! MasterChef îţi oferă acest impuls. Eu îl simt!”, a spus Petru pentru Pro Tv Magazin.
Întrebat ce i-ar plăcea să mănânce la ultima masă din viaţa lui, acesta a spus:
„Sună foarte dubios, dar dacă ar fi să-mi aleg o ultimă masa, pentru ultima oară, aş alege puiul la sticlă al mamei. Dacă o să deschid vreodată un restaurant sau o afacere sau… orice, reţeta asta o să fie numărul1: puiul la sticlă suculent, simplu, natural şi uşor de făcut. Restul sunt detalii!”.
Citeşte şi:
- Petru Buiuca, despre invectivele concurenților de la ”MasterChef”: „Când îi auzeam că mă jignesc, mă gândeam ce rău le-am făcut eu”
- Vezi ce va face Petru Buiuca cu cei 50.000 de euro!