Sezonul 14 Chefi la cuțite, care va avea premiera la Antena 1 pe 17 noiembrie, de la ora 20:00, va aduce momente de colecție și invitați din elita mondială a gastronomiei. Una dintre personalitățile din lumea artei culinare care trece pragul platoului Chefi la cuțite este invitatul lui Chef Richard Abou Zaki, Chef Massimiliano Mascia.
Juratul celui mai apreciat cooking show din România și-a surprins colegii cu un moment cu adevărat memorabil: Chef Abou Zaki l-a invitat în cadrul show-ului pe Chef Mascia, de la legendarul restaurant de 2 stele Michelin din Italia, San Domenico di Imola, locul în care a fost creată celebra rețetă uovo in raviolo.
„L-am invitat pe Max Mascia pentru a le face o surpriză colegilor mei, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu. Uovo in raviolo este unica farfurie din lume cu marcă înregistrată, de aceea mi-am dorit acest moment cu totul special. Este pentru prima dată când un Chef cu 2 stele Michelin vine la Chefi la cuțite – pentru a-i întâlni pe jurați și pentru a le găti un signature dish care a făcut istorie. Iar Max a gătit uovo in raviolo original – și abia aștept să vedeți cum au reacționat colegii mei și cum a fost întâlnirea cu Chef Max”, a declarat juratul Chefi la cuțite.
Cine este Chef Max Mascia
Chef Max Mascia este nepotul lui Chef Valentino Marcattilii, cel care a creat împreună cu mentorul său, Chef Nino Bergese, rețeta pentru uovo in raviolo. Azi, Chef Mascia duce mai departe valoroasa moștenire gastronomică a restaurantului San Domenico di Imola. Întreaga poveste fascinantă a unei familii care face parte din aristocrația artei culinare, dar și momentul întâlnirii cu jurații Chefi la cuțite va putea fi urmărit de telespectatori în noul sezon al show-ului culinar, care va fi difuzat la Antena 1 în fiecare duminică de la ora 20:00 și luni, marți și miercuri de la 20:30.