Chiar dacă a recunoscut că nu a gătit până la 44 de ani, vedeta Pro TV vine cu o surpriză pentru cei care o urmăresc și în mediul online. Andreea Esca a făcut o postare pe contul său de Instagram, în care le-a arătat admiratorilor cum a pregătit celor dragi o tartă cu roșii.

Rețeta Andreei Esca nu este deloc dificilă și nu ai nevoie nici de ingrediente sofisticate. După cum spune vedeta, ai nevoie de câteva roșii, pe care le vei tăia felii, aluat de pâine, pentru tartă, muștar, ulei de măsline, busuioc, brânză Emmental, sare și piper.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Tarta cu roșii 🍅 Am făcut și mi-a plăcut:) Foarte simplă și bună! Rețeta pentru o tartă: 4 roșii mari, aluat de tartă (foietaj), 150 g Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! P.S. Desigur și forma de tarte. Cum faceți exact, vedeți în filmulețele de mai sus! Poftă bună❤️”, a spus Andreea Esca.

Se întinde aluatul într-o tigaie de copt, iar pe mijloc se fac niște găuri cu o furculiță. Următorul pas presupune întinderea muștarului și apoi așezarea feliilor de Emmental.

Peste brânză se pun și feliile de roșii, peste care se pune sare, piper, ulei de măsline și busuioc. Tarta se pune la cuptorul preîncălzit la 200 de grade.

„Și frumoasă, și deșteaptă, și amuzanta, da și gospodină… să mai zică cineva că nu sunteți perfectă, că-i dau block”/„Felicitări! Super bine arată! Nota 20 +”/”Arată bine, bravo Andreea”, au reacționat fanii Andreei Esca, potrivit Fanatik.

Andreea Esca nu a gătit până la 44 de ani

Andreea nu a gătit până la 44 de ani, mama ei ocupându-se de asta. „ (…) M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei mai au puţin de stat pe acasă şi vreau să recuperez.

Deja aveam de partea mea: tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar acum ştiu şi o reţetă genială de pui cu parmezan şi legume pe care mi-a găsit-o Aris pe net şi care a făcut furori în gaşca de adolescenţi care se plimbă prin casă noastră, am învăţat un pilaf genial cu fructe confiate şi migdale şi o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip (…)”, a scris Andreea Esca în revista proprie, Alist Magazine.

 
 

Urmărește-ne pe Google News