„Nu este o rochie cu multe trene şi crinolină, dintre cele pe care eu nu le suport. Este o rochie foarte comodă, apropiată de linia corpului, iar trena este una cu care te poţi mişca foarte lejer. Sunt puse straturi, straturi de pene de struţ peste care sunt aplicate straturi din organza naturală”, a descris Cătălin Botezatu rochia Robertei.
La petrecere au participat peste 400 de invitaţii care au fost serviţi de peste 70 de chelneri. Meniul de nuntă a fost de tip bufet suedez şi a inclus, printre altele, caviar, somon, preparate frantuzeşti din pasăre, salate de crudităţi şi dulciuri rafinate. La final, invitaţii s-au înfruptat dintr-un tort enorm de opt etaje.
„Tot meniul e fresh, de vară, de 40 de grade, ca lumea să nu se simtă nici îngreunată, nici să nu existe probleme de căldură, iar tortul de fresh, cu ciocolată şi fructul pasiunii”, a spus Roberta Anastase.
Printre invitaţi s-au numărat Elena Udrea, Anca Boagiu şi Elena Băsescu.