Festivalul se desfășoară începând de joi, 16 mai, până pe 19 mai, în Piața Ovidiu, locul tradițional de desfășurare al acestui festival și festin de bunătăți marine.
Acest festival a ajuns deja la a 6-a ediție și este al patrulea an consecutiv când se desfășoară în Constanța. Anul trecut, 80.000 de invitați, unul mai curios și mai pofticios decât altul, s-au perindat prin fața standurilor cu delicii din mare, adulmecând și experimentând creațiile culinare prezentate. 12 tone de scoici au fost savurate de musafirii ediției trecute. Atâția oameni și atâtea scoici nu pot da greș, deci este neapărat nevoie să vii și tu anul ăsta să vezi ce minunății gustative sunt posibile la malul mării.
Desigur, daucy va fi acolo, cu produsele și savoarea binecunoscute. Produsele noastre sunt versatile și își găsesc locul cu ușurință în preparate dintre cele mai variate. Iar la această ediție, legumele noastre vor avea o companie excelentă deoarece scoicile vor fi pescuite din mare de 26 de scafandri dedicați acestui eveniment.
Scoicile fără legume sunt ca marea fără sare. De aceea, Chef Cătălin Scărlătescu, un adevărat Neptun al gastronomiei românești, va lovi cu tridentul în cutiile noastre (desigur, e doar o figură de stil pentru că, așa cum știți, conservele daucy au cheiță și sunt ușor de deschis) și va amesteca ingredientele pe care le va crede de cuviință, care să stea excelent lângă minunatele sale scoici și midii. Chef Cătălin Scărlătescu este deosebit de secretos, deci nu vă putem dezvălui ce legume daucy va folosi la pregătirea excelentissimelor sale preparate marine. Totuși, dacă s-ar face pariuri, să știți că noi am merge pe varianta „fasole”. Dar, să nu anticipăm! Maestrul este într-o dispoziție de zile mari și va face un spectacol delicios cu siguranță!
Nu uitați! Festivalul Scoicilor are loc la Constanța, în Piața Ovidiu, în perioada 16 – 19 mai 2019. Vă așteptăm cu drag pentru că Marea nu e doar Neagră, e și Bogată în delicii.