În cel de-al doilea episod al noului sezon „iUmor”, Oana Dragne și Andreas Petrescu au avut-o ca invitat special în cadrul rubricii iReal pe actrița Ramona Bădescu, iar apariția sa a fost una de-a dreptul răvășitoare. „Îmi lipsea atmosfera de aici, îmi era dor să mă distrez alături de oamenii de aici, să fiu ironică, atât la adresa mea, cât și la adresa celorlalți”, a declarat Ramona Bădescu, care, imediat ce și-a făcut intrarea în platou, a stârnit ropote de aplauze.
Ce a urmat pe scenă a fost un moment cu adevărat memorabil, la care nimeni nu se aștepta, iar Cosmin Natanticu a exclamat: „Ooooo, nu!”, în timp ce Cătălin Bordea a continuat, surprins: „Ce se întâmplă aici? S-au sărutat?!”.
Ramona Bădescu l-a sărutat pe Andreas Petrescu, iar apoi au căzut
De fapt, Andreas Petrescu a început să facă dezvăluiri în fața camerelor de filmat despre Ramona Bădescu. Pentru a-i închide gura prezentatorului, actrița s-a apropiat de el și l-a sărutat. Cei doi s-au dezechilibrat, prezentatorul a căzut pe spate, iar actrița a căzut într-o parte, chiar și breteaua rochiei i-a căzut de pe umăr. Întreg momentul a avut loc în fața camerelor de filmat.
Juratul Cosmin Natanticu a reacționat după momentul lor: „Ramona Bădescu nu a calculat bine câte kilograme are Andreas și cât poate să ducă ea, s-au împrăștiat pe acolo pe jos, dacă era să îi tragă și rochia Ramonei, era spectaculos, să rămână în dessous-uri, să vină și Oana, să se împiedice și ea, ăla era moment, se termina acolo, nu trebuia să mai zică nimic”.
„Avem un bărbat în genunchi, ridică-te că vine salvarea”, a spus Cheloo. „Eu, ca o femeie adevărată, îl ridic”, a spus Ramona Bădescu, care a salvat momentul și l-a ridicat pe Andreas Petrescu, care a căzut pe scena „iUmor”.
Ramona Bădescu, într-o formă de invidiat la 55 de ani
Într-un interviu pentru csid.ro, Ramona Bădescu a mai dezvăluit că are o alimentație corectă și încearcă, pe cât posibil, să evite alimentele dăunătoare pentru siluetă. „Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi.
Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dăm corpului ce e mai bun, și el va fi sănătos și viguros”, a explicat Ramona.