Actorul, cântărețul și, mai nou, prezentatorul TV spune că a moștenit pasiunea pentru gătit de la bunicul său, care a lucrat la popotă în răsboi.
„Am început de la banalele omlete, ouă ochiuri, cartofi prăjiţi şi întorsul cărnii pe grătar în copilărie şi cred că bunicul meu din partea tatălui m-a inspirat. El a lucrat la popotă în război şi în vacanţele de vară petrecute la el acasă am învăţat să fac diferenţa între preparatele gătite de el şi cele gătite de bunica mea… Mi-am dat seama că el e mai şmecher. Altfel, de-a lungul timpului am tot văzut bărbaţi care găteau şi mi-a plăcut modul în care erau apreciaţi de cei din jur”, a declarat Răsvan Fodor pentru Pro TV Magazin.
Întrebat care este cel mai sofisticat fel de mâncare pe care l-a pregătit, acesta a spus:
„După ce am mâncat în Thailanda mult tom yum (un fel de supă), am crezut că e floare la ureche şi că pot să fac şi eu la mine în Berceni. Singura aromă pregnantă care s-a simţit în farfurie a fost lemon grass-ul, dar mă antrenez pentru asta şi, într-o zi, cu siguranţă îmi va ieşi”.
Citește și:

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News