Pe lângă munca în televiziune și concursurile de motociclism, Dani Oțil este și patron de restaurant. Prezentatorul de la Antena 1 deține un local în zona bună a Capitalei, unde vedetele merg des să mănânce. Preparatele delicioase din localul vedetei sunt deja renumite în oraș.

Recent, în presă a apărut un articol despre prețul pe care trebuie să-l plătești dacă vrei să mănânci o supă în restaurantul lui Dani Oțil. De asemenea, prețurile preparatelor sunt afișate pe rețelele de socializare și pe site-ul oficial al localului. Pentru o supă de cocoș de curte cu găluște trebuie să plătești 28 de lei.

Răzvan Simion s-a amuzat în momentul în care a văzut titlul în ziar despre „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil” și a spus un banc.

„Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă!

– Prețul?

– 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.

– Păi la prețurile astea!

Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu «cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil!»”, a spus Răzvan Simion, relatează Spynews.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a răspuns Dani Oțil. Mama Gabrielei Prisăcariu lucrează în restaurantul prezentatorului de la Antena 1.

S-a speculat că soacra lui Dani Oțil ar avea un salariu de 3.000 de euro, însă prezentatorul a clarificat imediat situația. „Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a spus Dani Oțil recent.

Urmărește-ne pe Google News